Na marginesie zachęcam do prowadzenia dziennika kosztów na autocentrum. Mało jest Roverków, że już o MG nie wspomne. Mój jest. Można sobie podglądać statystyki
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 20:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No powiem szczerze, że artykuł nie rozmija się mocno z prawdą, wręcz przeciwnie.
Szczerze mówiąc, to chyba najmniej komfortowe auto ze wszystkich posiadanych dotychczas roverów i mg. Jedyny plus, a właściwie dwa, jakie mi się od razu kojarzą z tym samochodem to bardzo dobre przyspieszenie (mam na myśli mój egzemplarz, diesel 2.0) i szybko i sprawnie działająca klima. Reszta, począwszy od niewygodnych foteli poprzez huk w kabinie i słabe wyciszenie silnika a skończywszy na komforcie jazdy bliskim jazdą taczką jest niestety bolączką tego modelu. I generalnie szukam powoli okazji, żeby pozbyć się strucla i wrócić do komfortu 45. Ale to z czasem, póki co jest trochę ważniejszych spraw do załatwienia.
Szczerze mówiąc, to chyba najmniej komfortowe auto
co prwda z innymi R nei mam porównania ale tandeta jeśli chodzi o jakość, twardo, trzeszczy itp .
walkie napisał/a:
Jedyny plus, a właściwie dwa, jakie mi się od razu kojarzą z tym samochodem to bardzo dobre przyspieszenie (mam na myśli mój egzemplarz, diesel 2.0) i szybko i sprawnie działająca klima.
Przyspieszenie ok, zgadzam się - klima chłodzi słabo przy moim poprzednim aucie - V40.
Pawkaz napisał/a:
A jak tam z halasem przy wyzszych predkosciach ?
No jest hałas .
Generalnie tez stwierdzam jak walkie, że dużo prawdy jest w tym artykule, dobrze że bez ściemy i na temat niech to forum zapełnia się kupującymi R25 świadomie z wyboru niech znają plusy i minusy a nie potem narzekają na angielską tandetę albo ogromną usterkowość .
Generalnie tez stwierdzam jak walkie, że dużo prawdy jest w tym artykule, dobrze że bez ściemy i na temat niech to forum zapełnia się kupującymi R25 świadomie z wyboru niech znają plusy i minusy a nie potem narzekają na angielską tandetę albo ogromną usterkowość .
Narzekają bo są takimi ludźmi, co by nie kupili i tak mówią że vagi albo merce lepsze.. w takim razie po co kupować inne?!?! WTF, życie polega na dokonywaniu wyborów, jak sie okazuje właściwych wedle innych i portfela lub wybujałej wyobraźni, a potem zaczyna sie narzekanie, bo przez niewiedze nie dopilnował ubytku płynu lub rysy na drzwiach z myślą że w mercedesie beczce sprzed 30 lat nic by sie nie stało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum