Wysłany: Sro Maj 16, 2012 18:19 [Rover 45] Proszę o ocenę
Witam,
szukam Rovera 45 w benzynie lub w gazie.Przeglądałem wiele ofert i wszystko fajnie wygląda na zdjęciach ale jak jest w rzeczywistości każdy z forumowiczów wie.
Zaciekawiła mnie ta oferta:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2342347805
i tutaj mam pytanie do Was forumowicze :
-czy szczelina pomiędzy tylnim zderzakiem a resztą rzeczy nie jest za duża?
-nie dobrze,że jest silnik umyty.
Narazie tyle rzeczy się dopatrzyłem. co moglibyście doradzić ewentualnie odradzić w sprawie tego ogłoszenia ?
Dziękuję i Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 16, 2012 18:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zgadzam się z Tobą ale niestety cena mnie przerasta.2 tys droższy i bez gazu ( instalacje liczę 2500 zł) ponieważ chce założyć ją jeśli kupię w benzynie.
myślę, że z tysiaka urwałbyś, i miał mega dopasione auto jak na ten model. I bardzo rzadki No ale wiadomo, wiem co to znaczy jak brakuje tych ostatnich "kilku groszy"
dokładnie;) ale powiem Ci,że bałbym się pakować w 2.0 v6 bo poczytałem trochę o wymianie rozrządu i kosztach ok 1 000 zł związanych z tym silnikiem a dosyć sporo robię km
a jesteś w stanie coś doradzić do tego wcześniejszego "mojego" ogłoszenia ?
zacznę od tego, że bardzo podoba mi się ten kolor nadwozia, z chromami pięknie współgra
a że nie podobają mi się hatchbacki to inna bajka - to kwestia gustu
Idąc dalej, zauważyłem, że tylny zderzak jest delikatnie opuszczony, na zdjęciu nr4 to widać najlepiej, maska jakoś też nierówno leży (szpary na bokach - TAAAK, wiem, że znowu się szpar czepiam ), tylna klapa jakoś mi nie pasuje, zwłaszcza w okolicach przy lampach. Poza tym brak halogenów, ale to drobiazg.
Generalnie, auto wygląda dobrze, jak masz niedaleko, to śmiało można obejrzeć z bliska, przejechać się. Dużo zależy też od stanu technicznego.
P.S. Przebieg też raczej rodem z bajek ze smokami Mimo, że rocznikowo jest ok, to kurcze 109tys to troszkę moim zdaniem przy mało. No ale ja się nie znam, napisałem co zauważyłem
co do maski też mam wrażenie,że coś jest nie tak. Dzwoniłem do gościa i mówił,że auto za granicą było do końca serwisowane czyli do 2009 roku więc zobaczę na przebieg jaki jest wbity w serwisówce.
Na co warto w Rowerze w szczególności zwrócić uwagę podczas jazdy?? Oprócz skrzyni
Pytam się bo jak narazie to dwoma francuzami jeździłem i pora zmienić markę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum