Samochód ciekawy, ale strasznie odpicowany, więc trudno powiedzieć jak przyjechał do kraju...
Ładnie wyposażona bestia i wygląda na świeży samochód, szkoda, że nie ma zdjęcia silnika...
Porównując cenę z tymi na autoscout24, albo na mobile, to wygląda, że koleś dużo nie zarobi na samochodzie, a w końcu z tego żyją przecież... do przemyślenia
Pozdrawiam,
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Owszem, ale to nie maska - tylko lewy błotnik ma inny odcień, był malowany po przetarciu. To jednak jest nieważne, auto jest proste, podłużnice nie ruszone, otarcia parkingowe na lakierze są - czyli używane na pewno
Co mi się w nim spodobało - to jakość wnętrza, podłoga bez rdzy, itp itd. Generalnie do zrobienia będzie rozrząd, to muss, łączniki stabilizatora i gaz. Tylko tyle i aż tyle
Mechanik dzisiaj odwiedzony, rejestracja zrobiona. Teraz mogę cieszyć się jazdą benzynką. Po dwóch dieselkach przez 7 lat miła odmiana
PS: Generalnie szukałem sedana, ale w sesnownym stanie znalezłem tylko jeden - w srebrnym kolorze. Moje ostatnie auto było srebrne i tego koloru jednak nie chciałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum