Ja zwroce uwage na nieoryginalne swiatla z przodu, w ZS- byly pomaranczowe kierunki. tu sa biale jak od R45. Lotka z tylu wysoka jak z wersji poliftowej. Po zdjeciach niewiele wiecej da sie powiedziec. Tylko dlaczego akurat ta wersja silnikowa Cie interesuje ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Czy ZS nie miał zawsze pomarańczowych kierunków? na pewno ma nieoryginalne halogeny w zderzaku.
Jak subaru....
brak dekielków od felg
kierownica mocno zjechana, rozwalony mieszek od lewarka zmiany biegów. Ogolnie foty zrobioen tak, ze nie da sie za duzo o nim powiedziec...
[ Dodano: Nie Maj 13, 2012 14:01 ]
maniaq napisał/a:
Ja zwroce uwage na nieoryginalne swiatla z przodu, w ZS- byly pomaranczowe kierunki.
zawsze? bo kurde pare razy widziałem z białymi i sam juz nie wiem
maniaq napisał/a:
Lotka z tylu wysoka jak z wersji poliftowej. Po zdjeciach niewiele wiecej da sie powiedziec.
taka lotka wychodziła też w przedliftach jak masz ori książke obsługi ZS'a to dokładnie taki jak ten jest na okładce z taką lotką
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
kierownica mocno zjechana, rozwalony mieszek od lewarka zmiany biegów
+ oczywiście wiek, auto ma 10 lat, musiałby jeździć po 10-11tys km rocznie. A skoro nie jeździł w PL, to pewnie na zachodzie. A na zachodzie robi się tych km troszkę więcej Ja jeżdżę stosunkowo mało, ale wychodzi mi ponad 12-13tys. km rocznie.
rzeczywiscie na okladce ksiazki jest polaczenie auto przed FL i lotka z wersji PO. Ja pisze ze z wesji po bo jak widzialem z duza lotka , to z inwencji wlasciciela. Na tejze okladce tez sa ciekawe dekle do felg a takich to ja u nikogo nie widzialem, ze srodek jest w ksztalcie duzej sruby jak z wyscigow BTCC
Osobiscie tez nie wierzylem, ale moj ma 105 k km obecnie stalo w salonie od konca 2002 do 2005 w salonie, a przez 3 lata przejechalo 7 500 km potem od 2005 do 2011 kobieta nalatala 93k km mam kwity i wersyfikowalem w salonie w niemczech przebiegi, wiec mozna
Te foty MI nie pozwalaja ocenic stanu kierownicy, bo jest slonce odbijajace. Same foty niewyrazne, jak z telefonu o niskiej rozdzielczosci. Mieszek moze byc nie zaczepiony. Jak dla mnie to nie mozna go dyskwalifikowac, ale dobrze obejrzec
Jak dla mnie to nie mozna go dyskwalifikowac, ale dobrze obejrzec
Każdy samochód dobrze obejrzeć Na żywo może wyglądać zupełnie inaczej niż na fotkach. Raz lepiej, 2 razy gorzej Życie.
maniaq napisał/a:
mam kwity i wersyfikowalem w salonie w niemczech przebiegi, wiec mozna
no właśnie, to TY weryfikowałeś, więc sam sobie ufasz, a jak dostajesz kwity bez większej opcji weryfikacji po kimś, to nie jest to tak samo wiarygodne, nie?
przebieg dla mnie to rzecz bardzo mało ważna, ważny jest stan. Taty Kv6 ma 220tys km a pracuje lepiej, niz nie jeden przy przebiegu 100kkm Dlatego przebieg przebiegiem, ale ważne, żeby auto było zadbane
Ja tylko odezwalem sie, zeby zwrocic uwage, ze po zdjeciach nie mozna tak kategorycznie oceniac, zwlaszcza jak sa tak slabej jakosci. Jadac po swojego nie wirzylem w przebiegi i bezwypadkowosc, a sie okazalo, ze czasem sie cos trafi
Nie wiem dlaczego pelson nie moze miec to auto 100 k km ?
Ja tylko odezwalem sie, zeby zwrocic uwage, ze po zdjeciach nie mozna tak kategorycznie oceniac, zwlaszcza jak sa tak slabej jakosci. Jadac po swojego nie wirzylem w przebiegi i bezwypadkowosc, a sie okazalo, ze czasem sie cos trafi
Nie wiem dlaczego pelson nie moze miec to auto 100 k km ?
trzeba go na zywo zobaczyc, inaczej to wrozenie z fusów niestety chcoiaz, gryzie sie 1.8 pod maska a wyglad na 300+ z tą lotką
Oglądałem dziś ten samochód będąc parę km obok na komunii. Na zdjęciach nie widać, że dach chyba jest po gradobiciu albo dachowaniu ( w niektórych miejscach bardzo duże wgnioty), światła przeciwmgielne to jakieś samoróbki, między błotnikami a zderzakiem jest rdza i to nieudolnie pomalowana. Kierownica wytarta, światła od R45- czy angliki nie wiem bo nie jestem pewien. Całe auto było malowane, nie jest to dla mnie wielki problem gdyby było to dobrze zrobione, jednakże w niektórych miejscach np. na klapie pęka lakier i widać szpachlę, dodatkowo w niektórych miejscach na uszczelkach są ślady lakieru. Wydaje mi się, że auto było po jakiejś przygodzie z przodu, popatrz na spasowanie błotników (między błotnikami a słupkami jest zbyt duża szpara) z resztą karoserii+te lampy+światła przeciwmgielne. Pod maskę nie zaglądałem bo nie było sensu. Żeby nie było, że wszystko jest na nie to napiszę, że na plus podoba mi się szyberdach i ten spoiler bo tego nie mam u siebie. Cena przyciąga, ale nie wiem czy warto, dla mnie jest to samochód już do tzw. całkowitego zajeżdżenia, bez jakichś wkładów finansowych, co będzie to będzie a potem się kupi jakieś następne. Przebieg? Nierealny, chyba, że ktoś pojeździł 4-5 lat, a potem czekało parę lat aż znajdzie się nabywca na powypadkowe. Widziałem tam na podwórku inne auta przywiezione na lawecie z Francji, w jakim stanie chyba się domyślacie.
Oglądałem dziś ten samochód będąc parę km obok na komunii. Na zdjęciach nie widać, że dach chyba jest po gradobiciu albo dachowaniu ( w niektórych miejscach bardzo duże wgnioty), światła przeciwmgielne to jakieś samoróbki, między błotnikami a zderzakiem jest rdza i to nieudolnie pomalowana. Kierownica wytarta, światła od R45- czy angliki nie wiem bo nie jestem pewien. Całe auto było malowane, nie jest to dla mnie wielki problem gdyby było to dobrze zrobione, jednakże w niektórych miejscach np. na klapie pęka lakier i widać szpachlę, dodatkowo w niektórych miejscach na uszczelkach są ślady lakieru. Wydaje mi się, że auto było po jakiejś przygodzie z przodu, popatrz na spasowanie błotników (między błotnikami a słupkami jest zbyt duża szpara) z resztą karoserii+te lampy+światła przeciwmgielne. Pod maskę nie zaglądałem bo nie było sensu. Żeby nie było, że wszystko jest na nie to napiszę, że na plus podoba mi się szyberdach i ten spoiler bo tego nie mam u siebie. Cena przyciąga, ale nie wiem czy warto, dla mnie jest to samochód już do tzw. całkowitego zajeżdżenia, bez jakichś wkładów finansowych, co będzie to będzie a potem się kupi jakieś następne. Przebieg? Nierealny, chyba, że ktoś pojeździł 4-5 lat, a potem czekało parę lat aż znajdzie się nabywca na powypadkowe. Widziałem tam na podwórku inne auta przywiezione na lawecie z Francji, w jakim stanie chyba się domyślacie.
Zdjęcia faktycznie mogą kusić, nawet tej wytartej kierownicy tak nie widać. Zapomniałem dodać wcześniej, że ten tył tak jakoś bardzo siedzi, oglądałem już parę ZS-ów łącznie z moim i czegoś takiego nie widziałem.
ps. Ten nie wygląda źle, jeśli faktycznie tylko sprzęgło do roboty to okazja.
http://allegro.pl/sprzeda...2361861533.html
(teraz zauważyłem bąble na lakierze na drzwiach kierowcy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum