midas to manufaktura ktora robila kitcary bazujace na mechanice najpierw klasycznego mini/metro a potem rovera
akurat gold dosc pokraczny jest ale bronze jest calkiem uroczy
z ciekawostek: midasy byly jedynymi kitcarami ktore w latach 80tych zaliczyly testy zderzeniowe, malo tego uszkodzone w tescie nadwozie naprawiono i dopuszczono do ruchu
plusem pojazdu jest laminatowe lekkie nadwozie co w polaczeniu ze "slabym" seryjnym nawet 1,4 16v daje juz fajne osiagi
w uk ladnego browna mozna wyhaczyc juz za okolo 1500 gbp
z podobnych wynalazkow wyroby np gtm - modele rossa k3, libra ( pierwowzory mgf-a i UWAGA lotusa elise) , spider
polecam odwaznych, ja osobiscie szukam aktualnie gtm coupe, na libre tez przyjdzie czas ( jak bedzie mozna w naszym chorym kraju rejestrowac auta rhd )
Te zdjecia z e baya KTM Rossa -przypominaja mi nieco MR2, nieco dino, ale tylkona zdjeciu z gory... taka skladanka nieco, do MGF-a malo wizualnie podobny, pewnie mechanicznie bardziej
Bronze uroczy, ale pokraczny nie podoba mi sie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum