Wysłany: Pon Cze 25, 2012 10:19 [ROVER 216 cabrio] Proszę oceńcie ten samochód
Witam,
Jestem nową posiadaczką prawa jazdy i szukam sobie samochodziku do podjazdów do pracy. Znalazłam coś takiego ale zupełnie nie mam pojęcia czy on się nadaje. Jest śliczny ale pojęcia nie mam o techicznych aspektach. Dowiedziałam się od właściciela że nie ma wspomagania wiec trzeba by było kupić pompę. I ile to może spalać? no i przerejestrować. Ktoś mi coś pomoże? Prosze...
Pierwsze co rzuca się w oczy to rocznik, "kanciaki" z tego co mi wiadomo, produkowali do 95 roku.
Silnik ma 111KM, a nie 120KM. Jeśli chodzi o spalanie to w mieście licz na 9-10 litrów, trasa 6.5-7L.
"kanciaki" z tego co mi wiadomo, produkowali do 95 roku.
Tak, z wyjątkiem wersji Coupe, Cabrio oraz Tourer, które były produkowane do '98 roku. Silniki to już K-series. Ten mógł być kupiony w '99r, stąd podany rocznik.
Boczek drzwiowy był wymieniany, bo jest nie od tego modelu. Poproś o fotkę silnika.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Cena jest atrakcyjna, jednak prawy bok przydało by się pomalować od nowa (nie widzę sensu zabawy w cieniowanie lakieru), sprawdzić dach tak jak wcześniej wspomniał Vigoslaw i poprosić o więcej fotek.. Ciekawe czemu jest inny boczek z prawej strony? Weź też pod uwagę opłaty tego auta,m bo widzę, że jest na zagranicznych numerach Dziwne jest też to, że nie ma wspomagania
Pomogła: 20 razy Dołączyła: 28 Wrz 2001 Posty: 356 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 14:13
Pawkaz napisał/a:
Wojtek88 napisał/a:
Dziwne jest też to, że nie ma wspomagania
Wystepowaly wersje bez wspomagania
Ale albo stare (wersje bez grila) albo najuboższe 1.4 8v. Ta wersja musi mieć wspomaganie, tym bardziej, że ma klimę.
Z tego co widać, boczki od kanciaka przed liftem (inny kolor i nawiew na boczną szybę), a ostatnia wersja na boczną szybę ma nawiew z deski. Do tego brakuje świateł przecimgielnych (w opisie są), brakuje osłony na dach (gdy złożony). Nieoryginalny spoiler na tylnej klapie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum