Jeśli są gładkie, to nie ma potrzeby. Jeśli jest konieczność toczenia, to już lepiej kupić nowe, bo pewnie i tak już są na granicy zużycia, więc nawet po toczeniu długo nie pociągną, bo będą miały za dużą średnicę wewnętrzną.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 69 Skąd: Klęczany/Nowy Sącz
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 17:54
progi (ranty) zewnętrzne miały z rdzą niecałe 2 mm i dały się bez problemu spiłować gorzej jest z przeciwnej strony pracy szczęki rdzę dało się usunąć ale został próg ok 1 mm i nie wiem czy on nie będzie przeszkadzał będę próbował to tak pozakładać, jak będzie ocierało to bębny trzeba będzie wyrzucić. Mam jeszcze tylko pytanie ile kosztują nowe bo w sklepie u Tomiego nie ma.
To ja sie dorzuce bo kiedyś szukałem bębnów do r200 i nie znalazłem nowych i doszedłem do wniosku że sa na całe życie samochodu. Więc gdzie kto posiada na sprzedaż nowe bębny do R?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
sorki za taki kotlet ale moze doradzicie cos
przydaloby mi sie wymienic bebny bo juz slabo wygladaja, lepiej kupic uzywki w lepszym stanie czy nowe? jesli nowe to gdzie szukac bo nie moge znalezc nic pod haslem r200
czy podpasuja z innych modeli rovera albo z jakiejs hondy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum