Witam
Pisałem przy przedstawianiu swojego samochodu o naklejkach imitujących drewno na różne elementy wyposażenia wnętrza. Szukałem na angielskich stronach i natrafiłem na gościa z Bułgarii, który robi profesjonalnie takie naklejki. Robi je zresztą do samochodów różnych marek. Ponieważ miał bardzo pochlebne opinie ze strony angielskich forumowiczów, zamówiłem wybrany przez siebie zestaw( można go swobodnie konfigurować ). Wykończenie bardzo ładne, dobrze dopasowane. Jeśli ktoś byłby zainteresowany podaję adres bezpośrednio do niego :
bg3711@yahoo.com
A strona angielskiego forum na której go znalazłem :
http://www.the75andztclub...ht=walnut+parts
Pozdrawiam
Mariusz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 11, 2012 16:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zdjęcia są robione przez Ciebie czy wykonane przez tego producenta ?
Jak wygląda to cenowo i jak jest z płatnością (przelewem czy za pobraniem, no i czy w złotówkach czy waluta) ?
Zdjęcia robiłem sam, radyjka cyfrówką gdy wstawiałem zdjęcia samochodu, pozostałe komórką. Płatność przez Paypal w funtach brytyjskich. Jeśli śledzi się brytyjską stronę można trafić na zniżki cen.
Jeszcze jedno. Gościu wykona każde zlecenie - element wymyślony przez klienta. Trzeba mu tylko wysłać szablon. Takie dodatkowe ozdobniki także można zobaczyć na stronie angielskiego forum Rover.
Nie jestem ani pośrednikiem ani lobbystą. Piszę tylko o swoich doświadczeniach ze współpracy z daną osobą. To dobrze że i u nas ktoś zaczął robić takie rzeczy.
Mam taka w 200, w garażu jest jedna fotka, kolor chyba tytan. Z jakością jest nawet ok. Jeżdze już 2 mce i nic się nie odkleja pomimo upałów jakie były, wykonanie też jest ok wszystko ładnie pasuje. Facet który robił ( znalazlem dwie osoby na allegro ) mógł nawet dorobić inne elementy jeżeli przyśle mu się szablon ( za darmo aby wysyłka itp)> to ten z tego linku podanego wyżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum