Prezentuje się ładnie...ale o 600 zł mniej dałem za swojego SDi prawie 3 lata temu....co prawda nie mam wersji silverstone ale też dość bogato wyposażony i w bardzo ładnym stanie. Możesz zadzwonić i zapytać o normalniejszą cenę
Jaka to bogata wersja Brak klimy, halogenów. Cena też dość wysoka. Przód na bank robiony. No i kto wymienia sprzęgło przy 136 tyś Ogólnie jeśli jesteś dalej zainteresowana to mocno się targuj, max co można dać to okolice 6500-7000 zł.
Cena, jakby badał rynek, a nie chciał sprzedać, choć kawał czasu zainwestowano w picowanie.
J.w. przedni błotnik malowany, cały lakier wygląda na odświeżany.
Trochę dziwna konfiguracja, podgrzewane fotele i brak klimy.
Jest poduszka pasażera, w opisie brak.
Jak na moje oko poziom płynu wspomagania poniżej min.
Odnośnie braku klimy bym tak nie narzekał, chociaż tego też nie zauważyłem. Ostatecznie przekłada się to na niższe spalanie w lato. Najważniejsze, że ma instalacje gazową. Najważniejsze dla mnie, oczywiście. Nie widzi mi się kupowanie bez a potem wstawianie nowej.
Nie wiem jakie są dokładnie ceny sekwencji do R214, ale wydaje mi się, że cena jest taka, że mógłbyś kupić podobny egzemplarz i samodzielnie zlecić dołożenie LPG. Czyli za dużo.
Co do skórzanej tapicerki - jest to tragedia jeśli nie ma się klimy, niektórzy są zdania, że nawet klima nic nie daje i takie fotele muszą być wentylowane i ogrzewane. Te są podgrzewane, czyli zimą będzie ok, ale latem... przykleisz się
Jeśli Cię to nie odstrasza, a ten egz. działa i jeździ tak jak wygląda to jest to niezła okazja
Co do skórzanej tapicerki - jest to tragedia jeśli nie ma się klimy, niektórzy są zdania, że nawet klima nic nie daje i takie fotele muszą być wentylowane i ogrzewane. Te są podgrzewane, czyli zimą będzie ok, ale latem... przykleisz się
Te podgrzewanie foteli to fabryczne raczej nie jest, przy lewarku widać wmontowane na janka włączniki podgrzewania, plus po prawej wydłubany taki włącznik. Poza tym cena... w głowę niech sprzedający się puknie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum