Przebieg oczywiście mało realny jak na takie auto z takim dobrym wyposażeniem, kierownica nowa możliwe że po regeneracji, przednik zderzak troszkę porysowany wydech już zardzewiały, trochę kombinowany ten samochód np gałka zmiany biegów jest jak by z najuboższej wersji
czego przebieg malo realny , ja swojego z 2000 rocznika kupilem ze 120 tys pzreejchane i na t4 wyszlo ze orginlany, poprostu dziadek jezdzil nim do sklepu i kosciola:)
tylko ze on jest juz wystawiony z ponad pol roku jak nie wiecej i cena zmieniana po troszku
Tody, ciężko na odległość powiedzieć co może być nie tak z tego co sam z doświadczenia wiem w Zamościu dużo stoi R75 w komisach i coś sprzedawać się nie chcą
nie wierze w ten przebieg z tego względu że auto jest dobrze wyposażone i że jest w Zamościu
[ Dodano: Nie Lip 15, 2012 18:22 ] Tody, mieszkasz w Zamościu weź podjedź na start sprawdź czy klimatyzacja działa a raczej czy wentylator chodzi jak klimatyzacje załączysz
wentylator sie zalaczy przy klimie tylko jak bedzie mial 2 biegi uszkodzone to odrazu na 3 sie zalaczy ,sluchaj czy chodzi jak czolg to znaczy ze2 pierwszych biegow nie ma
Bylem i sprawdzilem te autko, karoseria ma pare wad... włączyłem klime ustawiłem na najniższa temp. ale wiatrak sie nie kręcił moze dlatego ze klima nie byla nabita bo nic nie chłodziło.
silnik zapalił od razu i nie kopci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum