Łukasz mi na imię, rocznik 86' i mieszkam na mazowszu - Nowy Dwór Maz./30 km. od stolicy.
Wczoraj stałem się posiadaczem żółtego MG ZR:
- poj. 1.4 16v
- 2003 rok produkcji
- 90.000 km przebiegu
Wyposażenia nie muszę chyba wypisywać, bo ogarniacie już temat
Bardzo się cieszę, że mogę do Was dołączyć.
Pozdrawiam
MiceK
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 12:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Końcówka wydechu mi się podoba, więc zostaje. Zamiast mieszka lepiej najpierw ogarnąć gałkę drążka, bo trochę "skóra się zmarszczyła"
[ Dodano: Sro Kwi 10, 2013 23:02 ]
A dzisiaj niemile się zaskoczyłem, że nie ma czegoś takiego jak kontrolka rezerwy Ile jobów dostałem jak wrzuciłem awaryjne na pasie do skrętu w lewo przed samym światłami
BTW. - jaką pojemność ma zbiornik paliwa, bo mnie udało się zrobić 650 km. w cyklu 70% trasa 30% miasto ? Trasa tak ze 100-120 km/h, miasto 70-100 km/h
W takim razie szału nie ma To wcześniej mając Citroena BX GTI16v 1,9 w benzynie bez turbo i mocy 160 KM przy takim samym trybie jazdy spalił raptem 9 litrów...a chciałem mieć ekonomiczne auto
[ Dodano: Sro Kwi 17, 2013 18:24 ]
Listwy przyklejone Zrezygnowałem jednak z kleju i pokusiłem się o dwustronną taśmę od 3M i efekt jest bardziej niż zadowalający
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum