Wysłany: Nie Sie 12, 2012 22:39 Witam Golf 3 za rovera 420SD ;D
Witam, zostałem posiadaczem rovera 420sd. Zamieniłem się na niego za golfa 3. Mam 18 lat, prawo jazdy posiadam od 3 miesięcy. Pochodze z woj. swietokrzyskiego
Ostatnio zmieniony przez michu027 Wto Sie 14, 2012 17:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 12, 2012 22:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Swoją drogą niezły deal, jeżeli ten Rover jest w dobrym stanie
jeśli jest w dobrym stanie, to michu027 zrobił interes życia
Chociaż nie wiemy w jakim stanie był golfer, ale mam nadzieję, że michu027 wiedział co robi
Czekamy na zdjęcia
Golf był w średnim stanie, miał sporo nowych częśći silnik 1.6 + LPG 94 rok, centralny zamek i tyle 5 drzwi + alufelgi(które zabrałem do rovera )
Rover jest w stanie dobrym, w środku był bardzo brudny, został wyczyszczony Jestem przewrażliwiony na pukncie czystości samochodu
Był powypadkowy, lekko przód oraz tył. Zostało to zrobione tak sobie ponieważ typek z którym sie zamieniłem kupił go od handlarza ( od tego samego odktórego zresztą był mój golf ) ale mam mu zrobić polerke i myśle że będzie git. fotki dodam jak go zrobię jak należy, mam zamiar założyć skóre do środka i intercooler od SDI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum