Wysłany: Pon Sie 20, 2012 18:13 [R 25] / [MG ZR] Proszę o opinię....
Witam!
Proszę o opinię na temat tego Roverka 25 (nasza R 200 w czw brała udział w kolizji i czeka na skasowanie niestety....chyba,że jakieś serce ją weźmie ...)
Byłabym wdzięczna za pomoc oraz propozycję R 25 1.4.
Aha...rozmawiałam ze sprzedawcą -auto miało malowany tylni zderzak-lekka stłuczka niby....Reszta bez zarzutów, aczkolwiek za piękne by to było.
Tak jak leszczu napisał, lewe drzwi mają maja inny odcień, więc jeszcze coś było malowane lub wymieniane. Poza tym nie ma elektrycznych lusterek jak w opisie, a moc to chyba 103KM, a nie 86?
Lepiej chyba zdecydować sie na ZR sprzed liftu, na pewno lepsza jakość wykończenia niż wcześniejsze. No i wygląd bardziej na plus niż 25 FL. Chociaż w tym ZR nie podobają mi się te lampy z tyłu i dziury po głośnikach w półce z tyłu.
No i te lusterka też nie są ori.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Lacerta, ZR ma niższe zawieszenie i niższy profil opony niż 25. Lepiej prowadzi się w zakrętach, ale na co dzień może być bardziej uciażliwy, każdą dziurę bardziej czuć na kręgosłupie i na niektórych krawężnikach w mieście możesz coś urwać przy parkowaniu. Każdy będzie oczywiście mówić, że lepiej brać ZR (ja też ), ale trzeba być świadomym, że coś kosztem czegoś.
[ Dodano: Wto Sie 21, 2012 23:12 ]
Pytałaś, który będzie bardziej kaprysić - niestety to w przypadku ZR rośnie prawdopodobieństwo, że był ostro jeżdżony przez przysłowiowego małolata, a więc bardziej podatny na usterki.
Pytałaś, który będzie bardziej kaprysić - niestety to w przypadku ZR rośnie prawdopodobieństwo, że był ostro jeżdżony przez przysłowiowego małolata, a więc bardziej podatny na usterki.
Niekoniecznie. R25 też mógł jakiś małolat katować. Najważniejsze, aby na początku nie kupić silnika z HGF.
A co do auta, to już sporo i to bardzo sporo wisi na allegro. Tak naprawdę nie wiem, czy ktoś go widział na żywo, więc może będziesz pierwsza.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 12:08
leszczu napisał/a:
Niekoniecznie. R25 też mógł jakiś małolat katować. Najważniejsze, aby na początku nie kupić silnika z HGF.
kiedyś wchodzę do mechanika - a tam r25 i mechanik mówi taki jak Twój tylko benzyna, dopiero kupili i już uszczelka do wymiany pod głowicą - a ja na to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum