niektórzy przyklejają je najpierw do listwy i wówczas wpinają w próg, ale ja bez klejenia zrobiłem i jestem zadowolony
[ Dodano: Pią Sie 24, 2012 18:25 ]
tylko nie zamawiaj przez internet, nie daje głowy czy pasują w otwór jaki mamy w progu, ale na pewno taka spinka jest oryginalnie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Też miałem taki problem musiałem kupować, sztukować i jakoś się trzymało do momentu kiedy pojechałem do brata do Anglii i razem z nim wybrałem się na szrot. Znalazłem sobie kilka bardzo pożytecznych rzeczy. Kupiłem właśnie spinki chyba z 10 sztuk , oryginalny kluczyk, czujnik zużycia klocków hamulcowych, kierownicę z drewnem( idealny stan ), i chromowane obramówki tego guzika do zamykania drzwi od środka, za to wszystko zapłaciłem 15 funtów .Jak ktoś ma rodzinę w Anglii to polecam tam szukać tego typu rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum