Wysłany: Sob Sie 25, 2012 18:36 [Rover 75] pomoc przy zakupie, prośba o opinię
Witam!
Rozglądam się za Roverem 75, diesel, chętnie możliwie bogata wersja wyposażeniowa (jasna tapicerka w skórze, podgrzewane fotele), webasto, z kontrolą trakcji i możliwie dużą liczbą poduszek. Oczywiście znalezienie idealnego egzemplarza bezwypadkowego nie jest takie łatwe i nie nastawiam się na pełen sukces. Znalazłam dwa ogłoszenia, które by mnie interesowały (to drugie - cena wyraźnie wyższa, czy nie przesadzona?). Czy mogę prosić o opinie? Załączam zrzuty ekranu i linki.
W tym pierwszym za 10000zł na plus wyposażenie, kierownica dość mocno zużyta, uchwyt na napoje jakoś dziwnie odstaje, radio ze sterowaniem klimą też źle spasowane. W tym droższym słabe wyposażenie i prawdopodobnie ma zmienione fotele świadczą o tym szare dywaniki i czarny podłokietnik przy jasnej skórze powinny być w takim samym kolorze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum