Witam serdecznie
Mam proźbę do kolegów z wielkopolski o obejrzenie tego egzemplarza:
http://otomoto.pl/rover-7...-C25745985.html
Potrzebuję kombi a chciałbym pozostać przy R75. Ta oferta tym bardziej mi odpowiada że mógłbym pozostawić w rozliczeniu swój.
pozdrawiam i zgóry dziękuję
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 13:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
O zgrozo ! W ogłoszeniu pisze, że to jest TDI 116 km skoro to jest rocznik 2004 to powinien mieć 131 km i to nie jest TDI !
Przyczepię się do opisu bo nie zauważyłem żeby szyby były przyciemniane tak jak jest napisane w opisie i ESP też nie ma. tego też nie ma: EL. SKLADANE LUSTERKA, CZUJNIK ZMIERZCHU.
Cytat:
SAMOCHOD PO WYMIANIE KPL. ROZRZADU ORAZ OLEJU I FILTROW !
Skoro sprzedawca myśli, że to jest TDI to pewnie też nie wie, że to silnik bmw i rozrząd jest na łańcuszku, którego teoretycznie się nie wymienia.
Przebieg też można włożyć między bajki. Dalej nie czytam tego ogłoszenia bo gość bzdury pisze
_________________ Sprzedam Radia z Androidem do Rovera 75 / BMW e46
encormasz racje opis tego auta to chyba facet byl po jakiejs uzywce jak go pisal,z ciekawosci to bym do niego napisal czy wymienil w rozrzadzie :obydwa paski:
a tak przypadkiem czy rocznik 2004 to nie jest juz po liftingu? i powinien miec troche inny zderzak z przodu plus pozostale zmiany?
no to ja napiszę jeszcze, że fotel pasażera ma regulacje wysokości więc jest z angola ciekawe czy ten drugi fotel też nie jest z angola. jeżeli było o tym w opisie aukcji to sorry, jest za długi i nie chce mi się go czytać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum