Wysłany: Sob Wrz 08, 2012 07:16 [R416] Radio gdzieś się odłączyło
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witajcie!
Ostatnio rozbierałem tunel środkowy celem naprawy pokrętła ciepło/zimno i po złożeniu wszystkiego do kupy Radio przestało mi działać, bo pewnie przewody gdzieś naciągnąłem i się przetarły. Wtyczki przy radiu sprawdzałem, ale nic. Sprawdziłem też bezpieczniki pod maską, pod schowkiem i w radiu. Zapalniczka działa, podświetlenie też. Reset w radiu wciskałem.
Jakie ogólnie dostępne miejsca mogę sprawdzić, żeby zlokalizować przerwę w wiązce, zanim rozbiorę całą deskę?
Ostatnio zmieniony przez marcin8004 Pon Wrz 10, 2012 19:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 08, 2012 07:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Łącząc wszystko do kupy to:
sprawdziłem już bezpieczniki pod maską, pod schowkiem i w radiu. Zapalniczka działa, podświetlenie też. Reset w radiu wciskałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum