Witam,
Na forum jestem od jakiegoś czasu, ale sporadycznie wchdziłem z braku czasu co teraz zamierzam zmienić, ponieważ zmieniłem pracę.
Rover 220 TD 86KM 96r. przebieg aktualny ponad 280 tys. zrobiłem nim coś ponad 60tyś.
Wcześniej nie miałem czasu na modyfikowanie go ale zamierzam w zime usiąść i go odmłodzic bo stał się troszkę zaniedbany. W samochodzie nic nie było praktycznie zmieniane odkąd go kupiłem.
Zdjęcia robione w biegu dzisiaj. Jak go wyszoruje to wstawię ładniejsze
Oto moja czerwona strzała
A tu moja podsufitówka którą pan który sprzedawał mi samochód wykąpał że tak powiem i sie odkleiła, raz ja keiłem ale i tak po pewnym czasie opadła. ale mam juz jedną na oku więc niedługo wymienie. Jak to moja dziewczyna nazywa baldachim
Silniczek.
a to moja modyfikacja ostatnia dołączenie intercoolera . Będąc na złomowisku znalazłem roverka tylko że z seri 400 i zauważyłem że taki sam silnik i miał intercooler więc wziąłem kolektor i intercooler rury sam dopasowywałem od vectry i nie tylko. I taki sposobem mam TDI różnica jest wielka.
Kiedyś zrobiłem półkę i tak została mam nową tylko muszę ją wyprać
I to by było na tyle. A co zamierzam hmm doprowadzić go do porządku.
mam też dodpórkę na łokieć tylko musze pomyśleć jak ją zamontować:)
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 10, 2012 15:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Muszę powiedzieć że najwięcej roboty było z dopasowaniem rur bo reszta poszła gładko.
planuję też przyciemnić szyby ale nie wiem jak to bedzie wyglądało muszę poszukać jakiegoś roverka i zobaczyć jak on z tym wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum