Wysłany: Nie Wrz 02, 2012 02:15 A jednak! Zrobili to, na oczach wszystkich!
Witajcie!
Anna Erdman(prywtna_zouza) MG ZR oraz Maciej Toboła (maniaq) MG ZS popełnili ślub
W dniu 01 września 2012 w miejscowości Baniocha k/Warszawy, w obecności swoich rodzin, znajomych, przyjaciół powiedzieli sakramentalne TAK
Chociaż razem z Viollą i Olą staraliśmy się dotrzeć na tę ceremonię przed czasem, to niestety z przyczyn niezależnych od nas spóźniliśmy się trochę Żałuję bardzo, bo wielu ciekawych momentów nie udało mi się uchwycić i uwiecznić.
To co udało mi się zapisać, w krótkim filmiku prezentuję poniżej.
Jeszcze raz gratuluję i życzę wszystkiego dobrego naszym roverkowym nowożeńcom!
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja siemion_ i moja połówka nieszka życzymy Wam również Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia, oby się wam darzyło w zdrowiu, dzieciach i co tam jeszcze wymyślicie
Oto dla Was ślubne życzenia,
co mają gwarancję spełnienia.
Prezentów ładnych,
smutków żadnych,
radości licznych
i dzieci ślicznych.
Uniesień gorących wielu,
miłych szelestów w portfelu,
i do tego na końcu,
wypłaty dwa razy w miesiącu!
Dziękujemy zarządowi, dziękujemy tym, którzy dali rade przyjechać na ślub oraz tym co się tutaj i w wątku z zapowiedzią wpisali
Dzięki Marku za ten filmik, bo dla mnie tak mógłby wyglądać CAŁY weselny film reszta to przynudzanie A spóźnienie ? Jakie spoóźnienie Będzie o czym opowiadać i z czego sie pośmiać
Pokolei:
Zarząd Roverki.pl
Gonia, Aga, Violla, Ola, Tomi, Mariusz, Marek, Mzas...
klubowicze i sympatycy
DZIĘKI !
Weselną, będziemy degustować na zlocie
Do zobaczenia !
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Daj spokój maniaq... planowałem inaczej wydarzenia.
Miałem zamiar pojawić się kilka min. przed 17 i zająć odpowiednie miejsce z kamerą.
Wasz przyjazd, wejście do kościoła, rodziców i gości. Potem samą ceremonię.
To jak Panna Młoda się waha No i wiele innych śmiesznych akcji.
Niestety Olcia załatwiła mamę dekoracyjnym pawiem i stąd spóźnienie
Ja żałuję podobnie jak tego, że na to wydarzenie tak mało ludzi z warszawskiej sekcji przyjechało
Nie ma wyjścia! Całe wesele i ślub powtórzymy na zlocie
Musimy rozdzielić rolę! Kto będzie księdzem?!
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Narazie odkladamy na podroz poslubna Dziekujemy, na zlocie zapewne bedziemy. Tak staramy sie robic by byc, nie wiem czy uda sie do piatku, ale na pewno od soboty.
Ja mogę tylko przeprosić ze sie nie pojawiłem ale to dlatego że sierpień i początek września miałem wyjęty tak bardzo ze nawet na forum nie wchodziłem - jeszcze troche a by mnie zlot w Toruniu przegapił . Mam nadzieje że Wy również będziecie w Toruniu - karniaczka wypijemy za Wasze zdrówko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum