Wczoraj wypowiedziałem umowę pracodawcy i od dziś jestem oficjalnie bezrobotny. Jestem na III roku studiów - Bankowość i rynki finansowe. Mam doświadczenie jako doradca klienta, sprzedaż produktów bankowych, pracownik produkcji. Jestem inteligentny, samodzielny i szybko się uczę. W razie czego służę CV
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 06, 2012 14:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wyślij mi papiery - adres wysłałem Ci na PW. Zobaczymy, co da się zrobić
Praca zmianowa, nie jest wymagane wyższe wykształcenie, w miarę prosta, w IT - może być?
kysu123 taki mały offtopik
Powodzenia w szukaniu pracy. Jeśli chodzi o branże IT to zapukać możesz do IBM... Tam biorą jak leci generalnie. Jak się sprawdzisz to dostajesz tyrkę a jak nie to aut.
Ps. U nas w firmie jak był zastój to śmialiśmy się z chłopakami, że do Tesco wózki można iść pchać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum