Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 10:50 [R 75] gdzie dostane czujnik temp od webasto?
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam
Mam uszkodzony czujnik temp od webasto ten montowany za zderzakiem i nigdzie nie mogę tego dostać, allegro tez o tym nie słyszało Gdzie takie coś kupić?
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 10:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
niestety to nie to -od webasto jest taki czujnik który zamyka obwód przy 5 st a powyżej otwiera- nie jest to termistor tylko zwykły wyłącznik z blaszka bimetaliczna, niestety nie mam tego fotki
Te co podajecie są od klimy
Jest w zderzaku obok drugi metalowy
Na tej stronie znajdziecie obrazek z czujnikiem i numery
http://ogrzewaniepostojowe.net.pl/instalacja.php
Szukaj w allego czujnik Seat Alhambra, VW sharan, KIA sorento, Ford Galaxy, monowane były zwykle pod poszybiem
tam były montowane takie same czujniki
Albo jechać do serwisu VW i pytać o czujnik do Sharana
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 83 Skąd: Gdynia
Wysłany: Pon Wrz 24, 2012 17:56
dawidd napisał/a:
niestety to nie to -od webasto jest taki czujnik który zamyka obwód przy 5 st a powyżej otwiera- nie jest to termistor tylko zwykły wyłącznik z blaszka bimetaliczna, niestety nie mam tego fotki
Mogę pomóc bo mam taki czujnik na zbyciu ponieważ robiłem rozbudowę pieca i ten czujnik okazał się zbędny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum