Pomógł: 9 razy Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 335 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Lip 25, 2012 15:29 [R200 1.4i 1998r] Boczki wersja 5d czy pasują od R25?
Witam. Od kiedy kupiłem samochód mam problem z boczkami z przodu (są karbowane) - musiały namoknąć poprzedniemu właścicielowi, do tego niedawno zaczęły się odklejać te "łezki" materiałowe na nich zarówno w przednich jak i tylnych drzwiach. Wygląda to tak:
Wiem, że kleić tego nie ma sensu, bo i tak odpadnie, przeglądałem istniejące tematy na forum.
Te tylne obije materiałem bo same boczki nie są zniszczone, ale te przednie chciałem wymienić w całości, żeby nie były pogniecione. Teraz moje pytanie.
Czy mogę szukać boczków od R25? Czy będą pasowały "plug & play" czy szukać tylko od R200?
pistolet, boczki z R25 mam u siebie, żeby założyć to cięgna, klamki i trochę rzeźby
boczki z R200 są kiepskie, pierwsze boczki wyglądały jak Twoje, później kupiłem z R200 przed założeniem wnętrze "nowego" nie pogiętego boczka wzmocniłem go matą i żywicą, boczek po takim zabiegu był bardzo wytrzymały
Pomógł: 9 razy Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 335 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Lip 25, 2012 21:40
Kuźwa ładne są te boczki z R25... Dużo roboty jest przy tym przerabianiu klamki, żeby pasowały? I jakbym już chciał zmieniać na te z R25, to wtedy pasuje wszystkie 4 zmienić... Gdzie ja kupie teraz taki komplet w tak ładnym stanie jak te Twoje po jakiś rozsądnych pieniądzach...
pistolet, dzwoń do tomiego114 z Pilzna on mi montował, deska się niewiele różni ale wymienić by pasowało, zapytaj jego ja dostałem w bardzo atrakcyjnej cenie
[ Dodano: Sro Lip 25, 2012 23:02 ]
Ogarnę to za dnia na spokojnie, a na razie to chociaż tackerem przyczepie, żeby ta pianka mi się nie kruszyła po całym samochodzie...
Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Nie Wrz 30, 2012 13:52
Koledzy a tak odnośnie tych boczków, to jak się sprawdzają te pojemniki na napoje Kupił bym je tylko ze względu na to ale nie mam gdzie na żywo obejżeć
Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Nie Wrz 30, 2012 19:29
Kozik napisał/a:
wszystko co większe się nie zmieści, zapomnij o kubkach z napojami, kawą itp z mc drive
No widzisz a mi właśnie o kawę do szkoły chodziło Dzięki za odpowiedź Poszukam jeszcze na szrotach uchwytów od innych aut i zobacze gdzie to można wsadzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum