Wysłany: Nie Wrz 30, 2012 13:54 Przeniesienie wirtualnej maszyny z jednego komputera na inny
Mam problem, chciałem przenieść wirtualną maszynę z komputera stacjonarnego na laptopa, chodzi dokładnie o TRYB XP w windows 7
KOmputer stacjonarny:
HP procek i5 Windows 7 64bity Profesional
Laptop:
Dell procek i3 Windows 7 64bity Profesional
próbowałem przekopiować na żywca wirtualne maszyny i uruchomić na drugim ale neistety wywala mi cały czas błąd procesora (niezgodny procesor czy coś takiego)
Potrzebuję to przenieść bo nie mogę znaleźć programu medycyna praktyczna (gabinet) bo na stronie producenta już nie ma a są w niej zapisane wszystkie dane itp
A może ktoś ma dostęp do instalki programu Medycyna Praktyczna
ratunku
_________________ Pozdrawiam Kozik
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 30, 2012 13:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
próbowałem przekopiować na żywca wirtualne maszyny i uruchomić na drugim ale neistety wywala mi cały czas błąd procesora (niezgodny procesor czy coś takiego)
Na żywca to znaczy katalogi kopiuj - wklej? Nie pamiętam dokładnie bo bawiłem sie w to w tamtym roku ale pamiętam, że jest opcja migracji ze zmianą architektury sprzętowej. Bodajże musisz utworzyć kopie zapasową w trybie zgodności lub bez zapisywania ustawień sprzętu.
Ciężko, jeśli jest skopiowane na żywca to uruchomisz go na komputerze z takim samym procesorem i systemem. Przepisz cały komunikat z błędem i wklej go tu to zobacze, czy może jest na to jakaś łatka, która pozwoli to odpalić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum