Wysłany: Wto Wrz 25, 2012 22:07 No i Nici z Torunia ;/
Witam i mam złą wiadomość dla mnie i może tez dla was bo wybierałem sie na Zlocik do Was do Torunia ale właśnie wróciłem ze szpitala i mam Stopę złamaną w dwóch miejscach prawą i jestem zagipsowany A tak chciałem jechać
Podepnę się pod temat bo niestety muszę to z wielkim bólem napisać.
Mnie również nie będzie
Termin pokrywa się z imprezą Offroadową na której po prostu nie wypada mi nie być - Zbyt wiele osób liczy na moja obecność i obiecałem im to dużo wcześniej oraz intensywnie szykowałem auto na ta imprezę.
Vigoslaw, czyli jedziemy na tym samym wózku tzn kulach wzajemnie szybkiego powrotu do sprawnosci
SyntaX, no to nic nie poradzisz na to skoro tam sie wcześniej zdeklarowałeś
Firq, ale przeciez, mozesz sie z kims zabrac jak nie mozesz prowadzic na jesiennym nie ma az tylu atrakcji samochodowych, sa raczej pozamotoryzacyjne - zwiedzanie, turystyka, impreza itd
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
maniaq, nie wiem czy nadążę za grupą o kulach przy zwiedzaniu i w ogóle
bociannielot, no dokładnie i jeszcze prawa noga gaz i hamulec w sumie gaz ok bo tak jest zawsze pedał w podlodze ale ten hamulec mnie martwi bo lewą sie nie fajnie hamuje
Dzięki za słowa otuchy
jutro się rejestruję na zlot i na 90% będę, jednak nic nie zdążę zrobić przy samochodzie... szkoda, bo chętnie bym się pokazał w debiucie
Jednak wychodzę z założenia, że trzeba wykorzystać, że nie mam aż tak daleko
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
jutro się rejestruję na zlot i na 90% będę, jednak nic nie zdążę zrobić przy samochodzie... szkoda, bo chętnie bym się pokazał w debiucie
Jednak wychodzę z założenia, że trzeba wykorzystać, że nie mam aż tak daleko
Vigoslaw, To jest właściwe podejście.
Wracajcie obaj do zdrowia chłopaki.
Az tobą Syntax to się policzę przy innej okazji.
Sam będę reprezentował Land Rovera? Bo jakoś nie pamiętam aby jeszcze jakiś się miał zjawić.
zawiodłeś mnie
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum