Nadeszła pora aby przedstawić mojego Żółtka którego zakupiłem w grudniu poprzedniego roku jako ,,prezent pod choinkę" dla siebie
Pokrótce jest to wszystkim dobrze znany MG ZR 160 nie będę pisał parametrów itp to każdy wie bądź jak nie to odsyłam do strony głównej www.roverki.pl z wyposażenia klima, 2 poduchy, szyberdach i szyby oraz lusterka, lampy elekt. fotel z regulacja wysokości itp itd
W żółtku są zamontowane gwinty KW (twarde jak nie powiem co) oraz był przerabiany układ wydechowy z kwasówki 2,3" (trochę ryczy ), przyciemnione szyby z tyłu oraz inne niż seryjne alufelgi canonica 17" 7,5J z kapciami 215/40 falkena ziex ze-512
Reszta to jak na razie seria.
Później najwyżej jeszcze coś dopiszę a teraz czas na fotyyyy!!
(Sorry że linki ale jak by były foty w poście to cała strona by się poszerzyła bo duza rozdzielczość)
To zarzucaj rozdzielczość sensowniejszą i będzie bajka, a jak nie to forum samo zmniejszy je do normalnego formatu tylko temat będzie dłużej się otwierał.
Zobacz:
Co do auta.
Zewnętrznie tragedii nie ma a nawet jest bardzo fajnie ale gdyby wyglądał tak:
Byłoby lepiej
Ja bym szukał innej felgi i się wzorował właśnie na tym czyli żółty rant czarny środek.
Plany mechaniczne masz jakieś?
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
greg-si, co do felgi to ta zostanie ewentualnie można spróbować z tym rantem, również w planach dokładka od cupry i wygładzenie zderzaków jak i przeróbka grilla, a mechanicznie wiadomo marzenie każdego czyli 2.0 T z coupety ale narazie nie ma środków na to.
a co do wygładzenia zderzaków to gdzie wtedy montować kierunki?
jrdarus1, bardzo fajny szerszeń, oby się długo sprawował bez awaryjności , kojarzę go z allegro bo dosyć długo stał na aukcji, aż się nad nim ZLITOWAŁEŚ
wg mnie trafiłeś bardzo fajny egzemplarz a to dlatego że masz gwint KW cały wydech z klasówki to daje sporo a jak się patrzy na wydaną kasę z osobna na te dwie rzeczy to sporo musiał byś dorzucić od siebie
gwint zawsze znajdzie drugiego właściciela i to szybciej niż myślisz także do inwestycja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum