Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam
Mam popękane uchwyty od przednich lamp.
Te które trzymają od góry i ten jeden z tyłu.
Uchwyty są plastikowe.
Klejenie nie zdało egzaminu. Znowu pękły.
Czy macie patent na na popękane uchwyty??
Nie ma jakiś uniwersalnych uchwytów??
Obecnie złapałem reflektory opaskami samozaciskowymi.
Utrudnia to jazdę, bo po regulacji z czasem światła świecą w dół.
Lampy są typu "okularnik".
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 29, 2013 17:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Możesz spróbować reanimować to matą z włókna szklanego oraz żywicą, ale jest z tym trochę zabawy. Inna alternatywa to spawanie plastiku, ale jest to zazwyczaj nieopłacalne w stosunku do ceny używanej, sprawnej części.
Za pospawanie zaczepów zaplacisz od 10 do 30 zl w zależności od miejscowości
Używana lampa z niepołamanymi zaczepami od 250-350zł wiec przekroczenie wartości to raczej nie trafione
Ja za zaspawanie całego rowka na dole zaspawanie odbojników kierunkowskazów przespawaniu wnęki na tablice rejestracyjną zapłaciłem 150 zł wszystko w przednim zderzaku
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
O, to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Kiedyś byłem u lokalnego spawacza plastików celem rozpoznania terenu i pamiętam, że ceny mnie mocno zniechęcały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum