Wysłany: Nie Paź 21, 2012 09:20 [R75] ELM 327 połączony PCMSCAN - prośba diagnoze
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam.Podłączyłem dziś R interfejsem ELM327.Do odczytu danych użyłem pcmscan (PL). Z których zakładk mam wrzucić do tematu zrzuty ekranu tak żeby koledzy zdiagnozowali parametry czy są ok.Sprawdziłem kody błędów ale nic nie pokazał tzn brak błędów choć wiem że ABS lewy przód mam walnięty czujnik.Wszystko łączy się prawidłowo.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 21, 2012 09:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
OK więc jedna zagadka rozwiązana w takim razie co on pokazuje istotnego? Próbowałem zrobić prube dynamiczna czy jakoś tak ale też kicha. Ta sama sytuacja jest przy przeciąganiu paska. Ogólnie w zakładce dynamika nie jestem w stanie nic stwierdzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum