Wysłany: Pią Lis 16, 2012 19:52 [R25] Problem z wspomaganiem
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Siemka mam problem otóz 4 dni jeździłem bez wspomagania (niemiałem paska) teraz kupiłem pasek wspomaganie działa tylko jest problem.Jak krece w miejscu kierownicą to czuc tak chodźby kierownica była na trybach tak przeskakuje i przy tym piszczy coś.Co to może być??
Ostatnio zmieniony przez szoso Pią Lis 16, 2012 20:06, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 16, 2012 19:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak wszystko było ok tylko to że jeździłem 4 dni bez paska i niewiem co to moze byc bo jak auto jedzie to normalnie działa tylko jak stoje i krece kierownicą to takie przeskakiwanie jest i piszczenie czegos
jutro posprawdzam wszystko aaa jeszcze takie cos może to bys spowodowane ciasnym paskiem?? Bo miałem go w naprawie i dali mi tam pasek który jest tak sztywny chodźby był o dobre 15 milimetrów za krótki
Napinacz rolka od pompy wspomagania jest ok mechanicy sprawdzali to 2 razy i niemogli uwierzyc że ten pasek jest za długi po prostu nie wiedzieli co powiedziec i dali krótszy.Tylko boje sie że mogła pójść manglownica jak jeździłem bez wspomagania albo pompa juz swoje lepsze dni ma za sobą
Ja wymieniałem pasek na alternator! i z katalogu! po wymianie piszczał i był za długi. Wsadzili 8 mm krótszy i jest ok. Coś te wymiary z katalogów są dziwne.
[ Dodano: Sob Lis 17, 2012 14:37 ]
A nie masz zapowietrzonego układu wspomagania?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum