Wysłany: Pią Maj 11, 2012 20:53 [R200] pytanie o wycieraczki i opony ?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam.
Czy zakładał ktoś z was płaskie wycieraczki do R200? Jak się sprawują dają radę? Myślałem nad wycieraczkami Aero, Bosh i Valeo troche drogie..proszę o opinie posiadaczy R200 z tymi wycieraczkami:)
Drugie pytanie. Mam na stalówkach opony 175/65 R14. Czy mogę na te fele założyc 185 albo 195 ?
Pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 20:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też muszę kupić sobie wycieraczki... Rozumiem że długość przednich wycieraczek (kierowca i pasażer) to 450 mm ? A Tylna jaki ma rozmiar ? Bo w marketach nie zawsze moje autko jest z tyłu opakowania wypisane
Fafnoscie, specjalnie dla ciebie przeszukałem forum w celu znalezienie tego rozmiaru wycieraczki.
Otóż na tył idzie taki sam rozmiar jak na przód, czyli 450 mm.
Na przód można również zaaplikować 510 mm kierowca i 480 mm pasażer.
Fafnoscie, specjalnie dla ciebie przeszukałem forum w celu znalezienie tego rozmiaru wycieraczki.
Otóż na tył idzie taki sam rozmiar jak na przód, czyli 450 mm.
Na przód można również zaaplikować 510 mm kierowca i 480 mm pasażer.
Dzięki Panowie ! Nie mam aktualnie dostępu do samochodu przez 2 dni więc pytam a wycieraczki chciałem zamówić przez alledrogo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum