Wysłany: Nie Gru 16, 2012 00:47 Warszawa, 16 12 2012
Siema,
czy my jutro coś kręcimy na spocie? Jakiś kolejny fillm od grupy warszawskiej z przesłaniem świąteczno-noworocznym dla reszty ? Jeśli tak, to potrzeba:
- większej liczby osób
- pomysłu na film
- jakiś gadżetów
pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie stawiaj mi go za plecami cichaczem, to nic nie będzie
Poza tym teraz masz inną żonę, to nie będziesz się musiał gęsto tłumaczyć
Wtedy bardziej przerażał Cie powrót do domu niż sama usterka
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
HDw3D - jak u Szymona
Macie coś czy nie? Bo jak ma być nas 3 osoby, to nie chce mi się jechać
[ Dodano: Nie Gru 16, 2012 19:16 ]
A teraz to już nie kwestia chcenia czy niechcenia. Panie w domu się rozchorowały i jest szpital... więc jadę bezpośrednio na chatę.
Nie wiem nic więcej, kumpel dzwonił i powiedział, że stoi jakieś R/MG , które obróciło na pierwszym łuku od strony centrum i zatrzymało się na barierce...
My zostalismy w domu jednak. Dzieki za troske maniaq i za smsy.
Jak maniaqowi pisalem w sms poza tymi typami z ciemnych zostaje Marianowy... O tej porze po ciemku wiekszosc kolorow moze wygladac na ciemny...
[ Dodano: Nie Gru 16, 2012 21:37 ]
A Marek do domu dotarl?
[ Dodano: Nie Gru 16, 2012 21:42 ]
Marek dotarł - wlasnie dzwoniłem. Z reszta teraz zauwazylem ze manaq o Marku juz wspomnial. Z tego co Adrian pisal mozliwe ze to R rowniez mogl byc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum