Wysłany: Sro Lis 21, 2012 18:58 [R75] problem z wodą w kabinie
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich, pisząc i szukając odpowiedzi zarazem u Was...
Otóż od jakiegoś czasu zauważyłem mokry dywanik z tyłu za kierowcą. Spróbowałem wyssać tę wodę i myślałem że się udało, niestety nie, rozebrałem całą tę główną wykładzine zaczynająć od tylnej kanapy, i okazało się że ewidentnie stoi tam woda!!! Szukałem gdzie, co, jak i skąd...ale nie wiem dalej skąd tam sie zbiera!
Jeżeli miał ktoś taką sytuacje bądz wie gdzie mam szukać przyczyny to proszę o pomoc!!!
[ Dodano: Sro Lis 21, 2012 18:58 ]
Dodam jeszcze że patrzyłem od spodu, od podwozia ale tam jest wszystko idealnie, zresztą jak by miała być tam jakaś dziura w podłodze to by ta woda spłynęła, a tak zalega i to w dość obfito....
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 21, 2012 18:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
cenna uwaga, bo w sumie dzis zdejmowałem te listwy ponownie ale tez nie przypuszczałem zupełnie że może też nimi pociekać woda, sprawdze....dzięki Ci bardzo!
[ Dodano: Sro Lis 21, 2012 19:09 ]
tak bagażnik suchy, i przed fotelami przednimi również, tylko za kierowcą zbiera ta cholerna woda....
[ Dodano: Sro Lis 21, 2012 19:14 ]
a czy może mieć coś wspolnego to że w moim roverku jest założony gaz, butla jest zamiast koła zapasowego czy może mieć to jakieś powiązanie jedno z drugim? ja autko kupiłem dosłownie miesiąc temu gaz od niecałego roku jest założony, czy ewentualne przewody od butli mogą biegnąć w takim miejscu że konieczne było zrobienie jakiegoś otworu gdzieś?? czy była by zle butla gazowa zamontowana??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum