Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Zauważyłem, że moje podszybie jest luźne, wynika to z faktu, że trzymają je tylko wycieraczki i spinki od strony szyby (takie: http://allegro.pl/spinka-...08598061.html).
Po stronie komory silnika mam 9 prostokątnych otworów o wymiarach wewnętrznych 11x5mm.
Może ktoś zerknąć, wyjąć 1 sztukę, pstryknąć zdjęcie i wstawić na forum, bo nie jestem w stanie dobrać takiej spinki na spinkisamochodowe.pl
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 30, 2012 14:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
redcloud, Po cholerę się bawić w spinki bierzesz opaski do kabli i to ściągasz i gotowe. Jedynie te od strony wycieraczek bym załatwił ale te dolne to pękają za każdym razem jak się ich wyciąga i taniej i szybciej jest to na opaskach do kabli zamontować i trzyma nawet lepiej
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Tak jak powiada remigiusz, te wewnatrz to albo opaski albo male sruby, a te pod wycieraczkami mozna zastapic zwyklymi uniwersalnymi spinkami rozporowymi zdaje sie 8mm (albo 6mm)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum