Dwie śruby od góry , jedna nakrętka ( chyba 8 lub 7 ) od środka - mała trudno zauważyć, warto poluzować zderzak ( śruby od góry te plastikowe 4 oraz miejsca przykręcenia do błotników ) bo lampa lekko pod niego zachodzi.
Pamiętam ,że miałem problem wcisnąć nowe lampy na miejsce bez poluzowania zderzaka na błotnikach. Ale faktem jest ,że miałem pogięte troche te metalowe "półki" co sa pod lampami.
[ Dodano: Sro Gru 05, 2012 16:02 ]
Pamiętam ,że miałem problem wcisnąć nowe lampy na miejsce bez poluzowania zderzaka na błotnikach. Ale faktem jest ,że miałem pogięte troche te metalowe "półki" co sa pod lampami.
Odgrzeję-jak wyciągacie reflektor bez ściągania zderzaka? Siłowałem się wczoraj i nie chce wyjść, chyba dolna krawędź lampy zapiera się zderzak. Śruby od lampy 2szt u góry i jedna nakrętka od tyłu odkręcone, te 4 od zderzaka od góry też odkręciłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum