Pochwalimy się a co!
Rodzinka roverkowa powiększyła się nam
Wczoraj zanabyliśmy drogą kupna R45, antracytową. Póki co sprawuje się świetnie, przyjechaliśmy nią z Sochaczewa i się nigdzie na drodze nie rozkraczyliśmy
Doktor Gawin obejrzał go na miejscu i jest pod wrażeniem więc chyba tragedii nie ma.
Z tego miejsca serdecznie dziękuję Goni i Tomiemu, że obejrzeli go dla nas i nie jechaliśmy w ciemno.
Roverek ma klekoczące serce, ma fajne skórzane podgrzewane fotele i jest 45 czyli to co walkie lubi najbardziej
No i został ochrzczony czarnuchem, choć pewnie zaraz przylgnie do niego łatka brudas bo ten kolor utrzymać na naszej wsi będzie naprawdę ciężko
Póki co jest tak wywoskowany i wylizany w środku przez poprzedniego właściciela, że masakra normalnie
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 21:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Remigiusz, działa podgrzewanie foteli to była pierwsza rzecz na którą ja zwróciłam uwagę. Najpierw podgrzewanie, potem czy klima działa
Jest dość bogato wyposażony chłopak, ale jeden halogen muszę wymienić bo jest lekko pokiereszowany. Najpierw Gawin go musi wziąć pod skrzydła na rozrząd a potem się zobaczy. Tuning na mocy, widzisz że Jugol już o Mafamie pisze
wygląda jak HB na tym foto Eh to jak limuzyna to pięknie, HB jest bardziej praktyczny Obowiązkowo siłowniki klapy bagażnika
Załóż haka i będzie problem z głowy z czujnikami parkowania Ja u siebie tydzień temu założyłem czujniki parkowania ale są jak dla mnie lipne Jest juz Biiiiiiiiiii przy 30cm od przeszkody zdecydowanie za dużo, powinno to działać na 5cm
Za dużo ludziom już zwaliłem tabliczki rejestracyjne przez hak przy parkowaniu bo zawsze czekam aż najadę na auto delikatnie
Moj MAFAM poszedł w dobre ręce dalej bo leżał mi tylko w szafie bo przeplywka już nie istnieje
Wycieraczki z tylu nie trzeba walki naprawdę, przekonasz sie. Ogrzewanie szyby działa szybko
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum