Wysłany: Pią Gru 28, 2012 10:28 [Rover 416] Problem z prędkosciomierzem , LPG holenderski
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam , mam problem z prędkościomierzem , raz działą i pokazuję prędkość a raz nie działą i czasami chwyta czasami nie , jaka może być przyczyna? Co gdzie i jak sprawdzić . Pomocy
Mam też problem z LPG , od pół roku mi nie działa w mojej miejscowości żaden gazownik nie chce za to się zabrać, a problem w tym tkwi że gdy przełączam na gaz to gaśnie, słychać tylko styczniki jak chodzą i wydaję mi się że jakiś stycznik nie łączy.
Co mi doradzicie? może znacie jakiegoś gazownika na pomorzu . LPG to sekwencja a nazwe nie wiem gdzie poszukać jeżeli powiecie mi to poszukam
Dzięki z góry . : )
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 28, 2012 10:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam , mam problem z prędkościomierzem , raz działą i pokazuję prędkość a raz nie działą i czasami chwyta czasami nie , jaka może być przyczyna? Co gdzie i jak sprawdzić . Pomocy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum