Nabylem ROVERA FREELANDERA TD 2.0 z 2000 roku. Mam go miesiac i jeszcze nie mam wyrobionej opini o tej marce i silniku DIESEL. Wczesniej jezdzilem tylko benzynowymi.
Kupilem go z powodu wygladu zewnetrznego bo jest ladny ale srodek taki prosty(od siekiery).Malo jest tych samochodow i to tez zaleta bo jak widze te wszystkie BMW lub AUDI to cos mi sie robi... Oczywiscie wyminilem wszelakie oleje i filtry dwa paski od pompy i rozrzadu klocki hamulcowe przod i jednak tarcze tez byly do wymiany.... koszt troche duzy 1900pln hmmmm
Mysle ze bede zadowolony z tego samochodu jak juz mowilem jest to cos nowego.
Silnik glosno pracuje ale nawet w miare sie zbiera. Wiecej zagadnien porusze w odpowiednich
tematach zeby nie robic balaganu. Wiec jeszcze raz witam i ciesze sie ze dowiem sie cos wiecej na temat tego samochodu lub uzyskam jakas pomoc. pozdrowionka
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 18:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum