Wysłany: Sob Sty 05, 2013 10:52 Navi Duża Rover 75 Problem z Nową Mapą
Witam ! Jestem nowym użytkownikiem forum ale śledzę posty już od dłuższego czasu. Ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem Rovera 75 z dużą navi próbowałem nagrać płytkę z nową mapą i wszystko fajnie ściągnąłem kilka rodzajów map nagrałem kilka płyt na różnych nośnikach (verbatim, Mediatech,zwykłych i RW) i za każdym razem jak wkładam płytę do napędu w bagażniku po chwili jest wyrzucana z powrotem nie chce za cholerę jej czytać. I juz nie wiem w czym jest problem mam płytę z starą mapą i ją czyta bez problemu nagrana na jakiejś chińskiej płycie. Pomocy co jeszcze mogę zrobić ew gdzie popełniam błąd . Płytę nagrywałem imgburn i nero i clone cd zawsze to samo ....
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 10:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam ! Jestem nowym użytkownikiem forum ale śledzę posty już od dłuższego czasu. Ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem Rovera 75 z dużą navi próbowałem nagrać płytkę z nową mapą i wszystko fajnie ściągnąłem kilka rodzajów map nagrałem kilka płyt na różnych nośnikach (verbatim, Mediatech,zwykłych i RW) i za każdym razem jak wkładam płytę do napędu w bagażniku po chwili jest wyrzucana z powrotem nie chce za cholerę jej czytać. I juz nie wiem w czym jest problem mam płytę z starą mapą i ją czyta bez problemu nagrana na jakiejś chińskiej płycie. Pomocy co jeszcze mogę zrobić ew gdzie popełniam błąd . Płytę nagrywałem imgburn i nero i clone cd zawsze to samo ....
Sciągnołem mape EE 2012-2013 CD zajmuję około 400MB jedną ściągałem z forum i na każdej jest to samo zaczynam myśleć że może czytnik jest uszkodzony ...
Obraz tyle zajmuje po nagraniu miesci sie na 700 megowej płycie CD probowałem 2 nośników i jest to samo spróbuje jeszcze nagrac 1x moze cos da a jak nie to chyba sie poddam . Ew możecie podesłać jakiegoś linka do mapy sprawdzonej zebym tylko nagrał i miał pewność że mapa jest sprawna...
Podany link nie działa próbuje nagrac 1x ale zaden napęd tego nie obsługuje proboje na innej nagrywarce zobaczymy co się uda zrobić .... Dam znac o postępach o ile jakieś będą ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum