z tym pożeraniem to nie przesadzaj , to nie jest silnik hondy. na tej pompce spokojnie mozna 130 km wyciagnac problemem jest sprzeglo/skrzynia kora ma mniejsza srednice niz w wersji sdi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
mozna i pewnie wiecej, ale chce zeby ludzie widzieli za mna droge, nie przepadam za dieslami moze dlatego nie kreci mnie tak dlubanina klekota. Spokojnie mi wystarczy 100 pare koni w tym aucie ale czy jest sens dlubania tego nie wiem
Ostatnio zmieniony przez charzyn Wto Paź 15, 2013 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Uwaga! Ten temat zostanie usunięty jeśli autor nie poprawi jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, autor musi w pierwszym poście użyć funkcji
Proszę również zapoznać się z regulaminem głównym forum, zasadami interpunkcji i prawidłowym tworzeniem zdań po czym zmienić treść postów tak aby dało się je czytać.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum