Wysłany: Sro Maj 08, 2013 15:25 Rover 25 1.4 i Rover MG ZR 1.4 Proszę o opinię
Witam serdecznie, jestem nowym użytkownikiem więc w razie wpadki proszę o wyrozumiałość. Jestem zainteresowany kupnem Rovera 25 i skuszony niską ceną postanowiłem przesłać te dwa ogłoszenia i bardzo bym prosił o opinię specjalistów. Oto one:
http://tablica.pl/oferta/...45804e29a;r:;s:
Mniej więcej rok już się sprzedaje. Dokładnie to MG ZR, a nie Rover 25. Nic ci więcej o nim napisze. Powiem tylko, że jaka cena taki stan.
Za cenę tych R25 można dostać w średnim stanie R200.
Więc jak myślisz, w jakim stanie one są? Raczej to skarbonki ale i tak je opiszę.
Zielony:
- o tym że ma 185tys przebiegu zapomnij, wręcz na pewno ma prawie 280tys
- "JEST NA PODZESPOLACH HONDY" - gówno prawa
- niedawno kupił i pewnie sprzedaje bo spore koszta trzeba wsadzić
- bardzo brudny zbiornik wyrównawczy płynu chłodniczego, nie zdziwię się jak ma walnięta uszczelkę pod głowicą i to od dawna
Czarny:
- przód to jakaś tragedia...
- tył nie lepszy...
- wgniotka na tylnym błotniku od strony pasażera
- brak więcej zdjęć, ale to raczej mina na kółkach...
Nie oszczędzałem na częściach bo samochód robiłem pod siebie.
Na pewno nie oszczędzono na złotej siatce alu. Nie starczyło niestety na lakiernika i z obu zderzaków już sypie się lakier. Z tylnych lamp nic się co prawda nie sypie, ale i tak je trzeba zmienić, jeśli nie chcemy mieć dowodu rejestracyjnego do odebrania w urzędzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum