Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Cześć,
Wszedłem w posiadanie programatora, który według producenta i wpisach na forach jest w stanie programować piloty w naszych R200/R400/R45. Zapraszam na testy w Łodzi. U mnie w 20T4H niestety nie działa (nie był na liście wspieranych), ale w serii K i dieslach teoretycznie powinno śmigać!
Szczegóły i kontakt PW.
P.S. Sam test możemy przeprowadzić też na moim pilocie.
Ostatnio zmieniony przez Adrian Sro Sty 23, 2013 22:34, w całości zmieniany 8 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 22, 2013 14:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Micros,
Witam
Kilka lat temu spotkaliśmy się przy CARREFOUR przy ul. Rzgowskiej.Próbowaliśmy zaprogramować pilota LUCAS 3TXB.NIe udało się.Kupiłem innego R 416,ale nie mam kodu do immo.Mam 2 kluczyki z pilotami,muszę je sprawdzić.Czy dało by rade odczytać kod immo?
663-975-575
Jak możesz to oddzwoń
Pozdrawiam Marek [Roxana_22]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum