Wysłany: Czw Lut 07, 2013 19:12 [R75] NIE STARTUJE WENTYLATOR
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam- mam w tej chwili nowy problem.Po zlokalizowaniu przerwanego przewodu ożyły mi zegary od temperatury i obrotów,ale nie chce się załączyć wentylator.Sprawdziłam go wyjmując każdy przewód z tej czarnej skrzyneczki,która jest za wentylatorem.Na każdym biegu chodził,mam III biegi.Jednak jak włączę silnik i temp.dojdzie do 105 stopni wiatrak się nie kręci,boję się przegrzać silnik wię go gaszę.Może przy sprawdzaniu tego wentylatora nie powinnam wyjmować tych przewodów od poszczególnych biegów,tylko sprawdzać je na włożonych w płytce.Czytając art.na forum myślałam,że skoro wiatrak się kręci powinno być wszystko w porządku,jednak tak nie jest.Dlaczego-proszę o podpowiedź.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 19:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum