Witam. to moje pierwsze słowa na forum.Więc z góry przepraszam,ale chodzi mnie o przekaznik od podgrzewania tylnej szyby w r 200 z 99r.Powinien być w bezpiecznikach lecz go tam niema.Tutaj moje pytanie czy ma może ktoś symbol takowego przekaznika?Chcę go kupić lecz gdy mówię w sklepie o takim przekazniku to sprzedawca robi duże oczy
Wejdź na allegro i wpisz Rover cześci.
Są osoby które rozsprzedają swoje samochody z różnych powodów i zapytaj się o przekaźnik takowy.
Pewnie dasz 10zł + wysyłka.
Witajcie.Ten zielony siemens-a YWB10032 jest od wycieraczki tylnej a ten w bezpiecznikach metalowy okrągły
od podgrzewania szyby.Ja takowego nie posiadam!
r200, Wysłać to tobie ? Mam ten metalowy termistor Dobrze wiedziec ze jednak jest inaczej zawsze myślałem ze to zielone jest od szyby a to metalowe jest buzzer od świateł
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
ja za ten przekaźnik zapłaciłem 30zł w sklepie.Jeszcze musieli go zamawiać bo nie mieli na stanie.Ale już mówie do wszystkich że nie w kazdym sklepie mozna dostac ten przekaźnik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum