Wysłany: Czw Lut 21, 2013 16:24 [rover 200]osłony przegubów i pierścień ustalający na półosi
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam wszystkich, jestem nowy na forum, więc proszę o wyrozumiałość.
Mam problem z moim roverkiem , miał uszkodzone osłony przegubów, więc kupiłem nowe z zamiarem wymiany, z opisu aukcji wynika, ze powinny pasować (moje niedopatrzenie, ze nie zmierzyłem ich wcześniej) oto aukcja : http://allegro.pl/oslona-...2998430423.html
Przy zakładaniu okazało się, ze nie pasują w zwiazku z czym mam unieruchomiony samochód...
Moje pytanie : jakie osłony dobrać, zeby pasowały? moze pasują od innego samochodu ?moze ktoś z forumowiczów posiada takie na sprzedaż? co myślicie o osłonach uniwersalnych?
Drugie pytanie : czy da radę dokupić pierścien ustalający półosi? ponieważ przy zdejmowaniu przegubu stary pękł mi na pół
Ostatnio zmieniony przez przemekz Czw Lut 21, 2013 17:51, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 21, 2013 16:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum