Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2005
Witajcie, możecie mi poradzić, podpowiedzieć jaki spojlerek dobrać do Roverka 45 po lifcie (2005)? Nie bardzo jestem pewien jaki i czy był oryginalny, ale strasznie mi czegoś z tyłu brakuje...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 21, 2013 00:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
120wojtek [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 21, 2013 09:41
o ile sie nie myle to tyły 45 i 400 są prawie identyczne więć i spoilerki będą pasowały
wy macie chyba coś z oczami spojler z pierwszego linka jest z sedana PRZED LIFTEM, jest niższy i bardziej wypłaszczony. spojler z drugiego linka jest wyższy i pasuje TYLKO do hatchbacka.
Fizycznie może i dałoby się to jakoś spasować, jednak nie byłby to spojler dedykowany do konkretnego typu nadwozia.
Nadal nie doczekałem się odpowiedzi zainteresowanego, czy ma hatchbacka czy sedana po lifcie. Bez tej wiedzy nie wiadomo czego szukać nawet.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum