Wiec tak znalazłem dosyć ciekawe ogłoszenie odnośnie MG:
http://otomoto.pl/mg-zr-r...-C27788406.html
Rozmawiałem z właścicielem przez telefon, po głosie słychać że jest to jakiś starszy Pan, ogólnie udzielił mi informacji na temat samochodu jednak czy cena nie jest zbyt niska? Na co zwrócić uwagę przy oględzinach? Może na zdjęciach zauważyliście jakieś niedociągnięcia? Co do maski przód to właściciel mowil mi że autko miało lekką przygodę i maska była lekko przygięta, ale poduchy nie wystrzeliły. Co do elektryki podobno wszystko działa, klima, abs, elektryka. No i właściciel wspominał też o dobrych osiągach. Co myśłicie o tym egzemplarzu?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 02, 2013 16:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam 200km w jedna stronę, może przejadę się obejrzeć. Jest jeszcze jedno na allegro w podobnej cenie. Myslicie że z tym jest aż tak źle i stąd tak niska cena?
To, że lampy nie są dokładnie od tego modelu.
Cena rzeczywiście dość mała, może określa faktyczny stan na żywo tego auta, bo ze zdjęć mało możemy wywnioskować, jedynie to że przednie lampy są z Rovera 25.
beznadziejna jakosc zdjec srodka pewnie kiera styrana... w ogole nie bierz tego pod uwage ze starszy PAN ja sie dalem na to nabrac... rozmawiam odbiera 75letni dziadek to odrazu mysle no co on mogl z autem kminic pewnie tylko do kosciola smigal... i nawet auta dobrze nie sprawdzilem przy zakupie tak zaufalem... no i sie przejechalem autko po porzadnym dzwonie o ktorym nic nie wspomnial. ta maska bardzo zle spasowana lekka stluczka i co obie lampy poszly? ze wkladal tanszy zamieniik? jeszcze wyjdzie ze to lampy z anglika cena chyba zbyt niska wlasciciel wie co sprzedaje stad pewnie ta cena.
@Julek
ZR'a dziadek by nie kupił. To auto dla zdecydowanie młodszych osób i co się z tym wiąże to ciężka noga, a wiadomo co za tym idzie.
Jeszcze na polifta dziadzia może by się skusił (w co też wątpię) ale nie na ZR'a, tym bardziej 160.
Co starsze osoby (35+) mając rodzinę na utrzymaniu czym prędzej się takich autek pozbywają. Myślę tutaj o benzynie. ZR jest głośny, sportowy, nieekonomiczny (HGF) i wgl nie jest autkiem 'rodzinnym' typu Astra mimo ogromnego bagażnika. Takie jest moje zdanie wynikłe z obserwacji...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum