Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2001
Witam wszystkich. Mam pytanie, a mianowicie, czy da radę przełożyć samą tapicerkę z modelu angielskiego do wersji europejskiej? Zmiana dotyczyłaby fotela kierowcy w wersji europejskiej(skóra + alkantara), a dawcą byłby fotel pasażera z wersji angielskiej? Czy nie ma żadnych "ale" pod względem technicznym?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam,
Krzysztof Nowak.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 22, 2013 10:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja się dorzucę do tematu. Od jakiegoś czasu tak rozmyślam, czy istnieje możliwość zrobienia welurowych foteli z automatyczną regulacją, pamięcią i podgrzewaniem. Z fabrycznych foteli welury są tylko z regulacją ręczna (w każdym razie innych nie znalazłem). Skóra ładnie wygląda, ale nie lubię jej ze względu na grzanie się w lecie. Obecnie mam fotele z welurem. Czy jeżeli kupię fotele skórzane z automatyczną regulacją, pamięcią i podgrzewaniem to bez problemu przełożę obicie? Na welur nie będzie źle działało podgrzewanie? Z podłączeniem sobie poradzę, ale boję się, żeby podgrzewanie nic mi nie zrobiło z welurem.
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Sob Mar 23, 2013 08:37
franki01 napisał/a:
Czy jeżeli kupię fotele skórzane z automatyczną regulacją, pamięcią i podgrzewaniem to bez problemu przełożę obicie?
jest troche dłubania pzy odczepianiu obicia od gąbki ale większego problemu niema
franki01 napisał/a:
Na welur nie będzie źle działało podgrzewanie?
nic sie nie stanie, spokojnie możesz montować
niewiem tylko jak wygląda podłączenie fotela z pamięcią do auta które go nie miało bo w kostce troche więcej kabelków jest
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum