Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 11:10 [R 75] problemy z obrotami pedałem gazu
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam jestem od niedawna posiadaczem Rovera 75 2.0 V6 benzyna.
Poszukuje wlaściciela rovera 75 z silnikiem 2.0 V6 Benzyna z okolic Kłobuck Częstochowa w celu porównania obrotów silnika przy zmianie biegów oraz pedału gazu ;
wydaje mi się że w moim Roverku jest cos nie tak obroty wolno spadają a pedał gazu chodzi dość cieżko... Prosze o kontakt na gg 3329310 lub adres email igla21@gmail.com
Ostatnio zmieniony przez igla21 Nie Kwi 14, 2013 11:29, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 11:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To może dopisze ... przeglądałem forum niestety nic co tutaj na ten temat znalazłem nie pomogło ;auto było u mechanik zrobił co umiał niestety wczesniej nie miał styczności z takim samochodem.... przepustnice byly czyszczone itp
jak w/w szukam osoby z okolic aby porównać czy u mnie wszystko z tym w porządku
Warto też wyczyścić komore zaworu w górnej części przepustnicy oraz wymienić plastik jaki się tam znajduje numer części MKG100260 lub MKG100260L, osad i zanieczyszczenia, które tam są, często odpowiada za dziwne zachowanie obrotów silnika, chociaż z takimi objawami się jeszcze nie spotkałem jak twoje więc może to faktycznie powolny powrót linki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum