Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 20:58 Ustka, okolice - wypoczynek
Zaraz po zlocie chcaiłbym zabrać żonę i małą do Ustki bądz w jej bliskie okolice. Znacie jakieś fajnie miejsce ? Interesuje mnie najlepiej agoturystyka i żeby były jakieś zwierzaki. Dodam że mała ma roczek także jakiś placyk zabaw też by się przydał .
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 20:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zależy od gustu i tego co kto lubi. Jeżeli interesują Cię dalsze okolice Ustki, polecam Wicie - kameralna miejscowość, blisko las i droga spacerowa przez las do Darłowa. Niesamowite plaże - pod względem estetycznym i pod względem ilości ludzi. Alternatywna miejscowość to Roszkowo koło Jaroslawca. W obu miejscowościach na pewno znajdziesz miejsca do zabaw z dzieckiem. Zwierzęta też powinny być
Dla mnie Ustka to ostatnie miejsce do wypoczynku. Duży ruch, dużo ludzi, duży hałas. Ale jak wspomniałem, to pewnie kwestia gustu i oczekiwań co do miejsca wypoczynku
A, rozumiem W każdym razie, podawałem miejsca, które znam, widziałem, byłem, z których uroków korzystałem - kryteria Ci również przekazałem, także decyzję pozostawiam już Tobie i rodzinie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum