Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 07:03 [R 75] Prośba o opinie / Częstochowa
Witam serdecznie,
Szukam od pewnego czasu konkretnego modelu R 75 - znalazlem taki, ktory spelnia moje oczekiwania ale jest bardzo daleko ode mnie. Czy ktos widział go może na zywo ew. zna historie tego auta?
Sam jestem z Bydgoszczy - boje sie jechac taki kawal drogi zeby go zobaczyc - to jednak komis (ktory notabene ma bardzo rozne opinie).
Pomógł: 7 razy Dołączył: 21 Lut 2012 Posty: 119 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 07:49
Kierownica jak nówka zapewne świeżo obszyta. Tylne lampy - wydaję mi się, że prawa jest świeższa (inny odcień czerwieni) - chyba, że to wina światła ale na 2 zdjęciach to widać.
Faktycznie, z tylną lampą możesz mieć rację. Kierownica - ciężko ocenić, widziałem w podobnym stanie kierownice w tych modelach (chociaz tamte tez mogly byc obszyte).
Mi podpada ten wyczyszczony silnik (choc w komisach to norma).
Jest ktos moze z regionu tamtego kto chciałby zarobić? (niezaleznie od tego czy auto wezme czy nie )
brak zaślepki na hak holowniczy z przodu i brak korka zbiorniczka płynu spryskiwaczy. Chyba śruby mocujące zderzak przedni chyba wszystkie inne, albo po 2002 r. takie dawali
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 20:39
Ravager napisał/a:
co o nim myslicie?
nie ma max wyposażenia , a przeciwnie ubogie. Nie ma np. TC, przeciwmgłowych, żaluzji, elektrycznych foteli, czujników cofania, komputera.Sprzedający chyba nie widział max wyposażenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum