Wysłany: Sro Maj 01, 2013 15:56 [Śruba zderzaka przedniego pod tablicą rejestracyjną R200]
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Witam serdecznie,
Mam problem z opuszczonym przednim zderzakiem z swoim R200, czytałem wiele postów na forum, jednak nie znalazłem konkretnej informacji jakiej poszukuję.
Otóż po zdjęciu zderzaka okazało się, że brakuje tej cienkiej belki wzmacniającej zderzak i podtrzymującej go. Zaopatrzyłem się w takowy i mam teraz pytanie:
-jaką śrubą przykręca się zderzak do tej belki (rozmiar tej śruby i jej długość);
-czy z drugiej strony jest jakaś nakrętka, czy sama śruba trzyma wszystko razem?
Będę wdzięczny za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 01, 2013 15:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na stronie z Rave, gdzie są pokazane wszystkie śruby zderzaka, ta o którą mi chodzi wygląda tak samo jak te, które idą od spodu zderzaka. Będę musiał sprawdzić czy rozmiar pasuje. Dzięki za dobre chęci.
Wysłany: Sro Maj 01, 2013 18:01 [R200] Śruba mocująca zderzak
Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Witam serdecznie,
Mam problem z opuszczonym przednim zderzakiem z swoim R200, czytałem wiele postów na forum, jednak nie znalazłem konkretnej informacji jakiej poszukuję.
Otóż po zdjęciu zderzaka okazało się, że brakuje tej cienkiej belki wzmacniającej zderzak i podtrzymującej go. Zaopatrzyłem się w takowy i mam teraz pytanie:
-jaką śrubą przykręca się zderzak do tej belki (rozmiar tej śruby i jej długość);
-czy z drugiej strony jest jakaś nakrętka, czy sama śruba trzyma wszystko razem?
Będę wdzięczny za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum